Ki vagyok én? – Dr. Szabó Attila

A FoglaljOrvost oldalán található, elismert Dr. Szabó Attila érsebész szakorvossal készítettünk interjút. Dr. Szabó Attila az érsebészeten túl a visszérgyógyászattal is foglalkozik, rendelésén számtalan páciens megfordult már, akik munkásságáról mindig pozitívan vélekednek, melyet bizonyít az adatlapján szereplő több, mint 700 értékelés. Ismerd meg Dr. Szabó Attilát!

Miért választotta az orvosi pályát?

Édesanyám gyermekorvos, ebben a közegben nőttem fel. Az egyetem alatt azonnal a sebészet irányába fordult az érdeklődésem, ezt követte a specializálódás az érsebészet, majd a visszérsebészet irányába.

Miért választotta azt a szakterületet, amelyben praktizál?

A visszérsebészet egy gyorsan fejlődő szakterület, szinte mindenkinek szüksége van az ebben a szakmában felhalmozott tudásra. A VP-Med Egészségcentrumban célunk, hogy a létező legmodernebb módszereket tegyük elérhetővé, barátságos, megnyugtató környezetben.

Mi az orvosi pályájának eddigi legmeghatározóbb sikerélménye?

6 éve nyitottuk meg a VP-Med Egészségcentrumot, melyet saját erőből hoztunk létre feleségemmel, Dr. Szegvári Olga pszichiáterrel. Ma már 35 alkalmazott és munkatárs végzi a betegeink ellátását, amire nagyon büszkék vagyunk.

Mit vár az idei évtől?

Számos új módszer jelent meg a visszérkezelésben az elmúlt néhány évben. Fájdalommentesen is el lehet végezni egy visszérműtétet, a beteg azonnal munkaképes. Szeretnénk mi is bevezetni az új technikákat, és szeretnénk jelenlétünket megerősíteni Budapest után több vidéki nagyvárosban is, hogy szolgáltatásunk országosan könnyen elérhetővé váljon.

Dr. Szabó Attila a budapesti VP-Med Egészségcentrumban rendel, mely Újpesten az Árpád út 56. szám alatti épület első emeletén található, ahol munkatársai segítségével sokszínű szakértelemmel várja a pácienseket.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük