Ki vagyok én? – Dr. Szondy György

A FoglaljOrvost kedvelt bőrgyógyász szakorvosával, Dr. Szondy Györggyel készítettünk interjút. Dr. Szondy György Soroksáron lévő magánrendelőjében látja el pácienseit, akik különböző bőrproblémák, anyajegyvizsgálat és nemi betegségek okán is fordulhatnak hozzá.

[caption id="attachment_876" align="aligncenter" width="300"] Dr. Szondy György bőrgyógyász, gyermekbőrgyógyász, nemigyógyász szakorvos[/caption]

Miért választotta az orvosi pályát? 

Természetesen elsősorban azért, mert ez az a pálya, ahol lehet más embereken segíteni. Emellett a bőrgyógyászat az egyik legnehezebb szakma. Diagnosztika – ha nem tudod mi a beteg problémája jóval kevésbé áll rendelkezésre, mint más pl. belgyógyászati területeken. Továbbá a gyógyulás mértéke is pontosan látszik. Tehát nehéz, de izgalmas.

Miért választotta azt a szakterületet, amelyben praktizál?

A bőrgyógyászat az egyik legnehezebb, de legizgalmasabb orvosi terület. A bőrgyógyászok jelentős része elment kozmetológiai irányba. Rendelőnk megmaradt a magas szintű adekvát orvosi kezelések és diagnosztika területén.

Mi az orvosi pályájának eddigi legmeghatározóbb sikerélménye?

A jelentős számú gyógyult beteg. Emellett szigorú elveink közé tartozik, hogy panasz esetén maximum pár napon belül ellátáshoz jusson a beteg.

Mit vár az idei évtől?

Rendelőnk már 20 éve működik. A bőrgyógyászati diagnosztika és kezelések minden területét lefedi. Emellett sebészti és allergológiai, valamint STD ellátást is nyújtunk. Az idei évtől ennek folytatását várjuk.

Dr. Szondy György a 23. kerületi Sorrendelő-Soroksár klinikán, a Hősök tere 1-3. címen várja pácienseit.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük