Ki vagyok én? – Dr. Szondy György

A FoglaljOrvost kedvelt bőrgyógyász szakorvosával, Dr. Szondy Györggyel készítettünk interjút. Dr. Szondy György Soroksáron lévő magánrendelőjében látja el pácienseit, akik különböző bőrproblémák, anyajegyvizsgálat és nemi betegségek okán is fordulhatnak hozzá.

Dr. Szondy György bőrgyógyász, gyermekbőrgyógyász, nemigyógyász szakorvos

Miért választotta az orvosi pályát? 

Természetesen elsősorban azért, mert ez az a pálya, ahol lehet más embereken segíteni. Emellett a bőrgyógyászat az egyik legnehezebb szakma. Diagnosztika – ha nem tudod mi a beteg problémája jóval kevésbé áll rendelkezésre, mint más pl. belgyógyászati területeken. Továbbá a gyógyulás mértéke is pontosan látszik. Tehát nehéz, de izgalmas.

Miért választotta azt a szakterületet, amelyben praktizál?

A bőrgyógyászat az egyik legnehezebb, de legizgalmasabb orvosi terület. A bőrgyógyászok jelentős része elment kozmetológiai irányba. Rendelőnk megmaradt a magas szintű adekvát orvosi kezelések és diagnosztika területén.

Mi az orvosi pályájának eddigi legmeghatározóbb sikerélménye?

A jelentős számú gyógyult beteg. Emellett szigorú elveink közé tartozik, hogy panasz esetén maximum pár napon belül ellátáshoz jusson a beteg.

Mit vár az idei évtől?

Rendelőnk már 20 éve működik. A bőrgyógyászati diagnosztika és kezelések minden területét lefedi. Emellett sebészti és allergológiai, valamint STD ellátást is nyújtunk. Az idei évtől ennek folytatását várjuk.

Dr. Szondy György a 23. kerületi Sorrendelő-Soroksár klinikán, a Hősök tere 1-3. címen várja pácienseit.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük