Dr. Tamás Katalin a FoglaljOrvost-on!

Dr. Tamás Katalin csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermek gasztroenterológus és allergológus szakorvos mottója: „Örömmel gyógyítani!”

A hozzá forduló családoknak, kis pácienseknek nem csupán több évtizedes szakmai tapasztalatával, hanem édesanyaként maximális gondoskodással és empátiával segít a gyógyulásban. A doktornő a bizonyítékokon alapuló orvoslás és szakmai szabályok betartása mellett vallja, hogy az egyéni igényeknek való megfelelés és a bizalom elengedhetetlen. Hozzáértő, segítőkész csapatával komplex gyermek gasztroenterológiai ellátást nyújt a gyomor- és bélpanaszokkal érkező beteginek. A teljesség igénye nélkül a következő tünetekkel érdemes a Medhelp4Kids-hez fordulni:

– gyulladásos bélbetegségek

– táplálékallergiák: gabonaallergia, tehéntej-, tojás- és szójaallergia

– visszatérő léguti panaszok: fertőzések, elhúzódó köhögés, szénanátha, szemviszketés

– meglassult súlyfejlődés, túlsúly

– bélrendszeri tünetek, mint például puffadás, hasi diszkomfort érzés, savas visszaáramlás, reflux, hányás, hasi kólika, ekcéma, csalánkiütés, véres széklet, nyálkás széklet, gyakori híg széklet

– felszívódási zavar gyanúja, illetve tejcukor érzékenység, gyümölcscukor felszívódási zavar

– lisztérzékenység, vagy NCGS- nem cöliákiás glutén szenzitivitás

– helicobakter pylori okozta tünetek

A doktornő magánrendelésén a tapasztalat mellett az idő- és költséghatékonyság is biztosítja a színvonalas ellátást, továbbá a gyermekek számára a barátságos szakmai csapat nyugodtabbá teszi a konzultációt. A kellemes élmény érdekében a többórás vizsgálatok játszószobában történnek, szülői jelenlétben.

Dr. Tamás Katalin a koronavírusra való tekintettel online konzultáció keretében fogadja a gyermek pácienseket, családokat gasztroenterológiai és allergológiai vizsgálatra. Az online konzultáció során a doktornővel a személyes találkozóval megegyező minőségben megbeszélhető a kórtörténet és a fennálló panaszok. 2021. július második felétől a doktornő már személyesen is várja rendelőjében a gyógyulni vágyókat.

Foglalj időpontot csemetédnek Dr. Tamás Katalinhoz gyomor- és bélrendszeri panaszok esetén!

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük