Dr. Zinner Balázs a FoglaljOrvost-on!

Dr. Zinner Balázs vagyok, szülész-nőgyógyász klinikai szakorvosként várom pácienseimet a Régiposta utcai magánrendelésemen, a Belváros szívében. Már orvostanhallgatóként megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy végzést követően a szülészet szakterület felé veszem az irányt. A szülészet-nőgyógyászat egy olyan komplex szakterület, ami magában foglalja a nőgyógyászati kis-, és nagyműtéteket, ugyanakkor a születés pillanata is ehhez köthető.

Véleményem szerint egy új élet megszületésekor jelen lenni és segíteni, maga a csoda, ezért foglalkozásomat a világ legszebb hivatásaként tartom számon. Tudom, hogy a nőknek sokszor nehéz rávenni magukat a nőgyógyászati vizsgálatra, ezért a magánrendelésemen igyekszem ehhez megteremteni a megfelelő légkört és olyan bizalmi kapcsolatot kialakítani a pácienseimmel, hogy ne legyen számukra kellemetlen kérdéseket feltenni a problémájukkal kapcsolatban.

Szívesen segítek azoknak a hölgyeknek, akik vérzészavarral küzdenek, nőgyógyászati endokrinológiai problémái vannak, esetleg szexuális úton terjedő betegség gyanúja áll fenn náluk, vagy visszatérő nőgyógyászati fertőzésben szenvednek. Esetükben a pontos diagnózis és célirányos kezelés érdekében lehetőség van bakteriológiai tenyésztéses vizsgálat elvégzésére.

Magánrendelésemen mindig felhívom a páciensek figyelmét a HPV szűrésre, illetve a HPV elleni védőoltásra, ami a méhnyakrák kórokozója, a HPV vírus néhány magas kockázatú fajtája ellen nyújt védelmet. Szívügyem a prevenció, ezért munkám során nagy hangsúlyt fektetek a teljes körű szűrővizsgálatokra. Boldogsággal tölt el, hogy napjainkban egyre több az egészségtudatos hölgy, akik rendszeresen járnak éves cytológiai szűrésre és nem teherként élik meg azt. Ettől függetlenül a méhnyakrák hazánkban még mindig a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. Évente több, mint 1000 új esetet fedeznek fel. Közel 500 nő hal meg éves szinten Magyarországon méhnyakrák miatt, mely esetek mind elkerülhetőek lennének rendszeres szűréssel.

Várom azokat a pácienseket is, akik bizonytalanok a fogamzásgátlási módszerekben és még nem találták meg a számukra megfelelő védekezési formát. Szívesen segítek családtervezésben és meddőségi kivizsgálásban is. Keressen bizalommal, ha gyermeket szeretne, de 12 hónap védekezés nélküli közösülést követően nem esett még teherbe. Teljes körű élettani és kóros várandós gondozást is végzek klinikai háttérrel. A terhesgondozás a 38. hétig 4 hetente, majd hetente ajánlott. A találkozók alkalmával tájékoztatom a kismamákat az aktuális terhességi hét sajátosságairól, a kötelező és javasolt vizsgálatok időszerűségéről és fontosságáról. Szívesen veszem, ha a leendő apuka is részt vesz ezeken a konzultációkon, bár a jelenlegi járvány helyzetre való tekintettel sajnos meg van kötve a kezünk. A szülészeti-nőgyógyászati műtéti tevékenységem a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részlegén, illetve a Maternity Magánklinikán és a Semmelweis Kft. keretében történik.

Igazán nagy büszkeséggel és hálával tölt el, hogy 2020-ban a FoglaljOrvost weboldalán keresztül leadott páciens értékelések alapján az Év orvosa díjat én kaptam. A pozitív visszajelzések is azt erősítik bennem, hogy ezt a hivatást csak szívvel-lélekkel szabad végezni.

A FoglaljOrvost 10. születésnapi kampány keretében éves nőgyógyászati szűrővizsgálatokat ajánlok fel, melyek majd a nyereményjátékban résztvevők között kerül kisorsolásra.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük