L33 Medical a FoglaljOrvost-on!

„Néhány éve álmodtam egy rendelőt. Egy rendelőt, ahol bármennyi időt tölthetek egy beteggel. Ahol nem sürgetnek. Ahol mindig van olyan eszköz, ami kell. Ahol az asszisztens őszintén mosolyog. Ahol nem csak az orvos, hanem a beteg is kap egy kávét. Olyat, ahova mindenki feszültség nélkül jöhet. Olyat, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.” (Dr. Vörös Anna – szülész-nőgyógyász, meddőségi specialista)

Így jött létre az L33 Medical, mely mára egyesíti a kis magánrendelők és a nagy magánklinikák pozitív tulajdonságait. Rendelőink mérete még lehetővé teszi a személyes jelenlétet és személyes közreműködést, mint orvosaink, mind asszisztenseink kiválasztásában; mind a páciensekre való odafigyelésben. Ugyanakkor elég nagy és szerteágazó már ahhoz, hogy Budapest és a környék több pontján jelen vagyunk, így hétfőtől péntekig, reggeltől estig áll rendelkezésre orvos, ha valakinek sos szüksége van rá.

Nézzük mindezt a gyakorlatban.

Rendelőinkben nagy hangsúlyt fektetünk az orvosok kiválasztására. Csak olyan kollégával dolgozom együtt, aki mind emberileg, mind szakmailag megfelel elveinknek, azaz nem futószalagon kezeli a pácienseket, mindent részletesen elmagyaráz, meggyőződik róla, hogy a vele szemben ülő mindent megértett, és egészen biztos, hogy nincs több kérdése. Mind kommunikációjával, mind metakommunikációjával megtesz mindent azért, hogy a páciens megnyíljon, feszültség nélkül tudja elmondani panaszait, gondolatait. Orvosaink minden körülmények között a legnagyobb gondossággal és alapossággal járnak el, ugyanakkor nem kérnek szükségtelen vizsgálatokat, nem hívják vissza fölöslegesen a betegeket.

Pácienseink kezét az orvosi vizitet követően sem engedjük el, hisz bármely, nálunk készült leletet (pl. rákszűrés, HPV, tenyésztés, stb.) orvosa azonnal véleményez, amiről email-fordultával értesítjük, amennyiben szükséges: terápiás javaslattal és online recepttel látjuk el. A leletekről érthető, magyar leírást kap, nem csupán a 3-4 betűs, érthetetlen latin rövidítéseket. Amennyiben ennek ellenére nem lenne valami érthető, vagy asszisztenseink túl kacifántosan fogalmazták meg, nyugodtan kérdezzen azon nyomban emailben vagy telefonon, ahogy egyszerűbb.

Az L33 Medical rendelőiben azért dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók a legnagyobb biztonságban legyenek. Így, ha egy páciensünknek sürgős orvosi ellátást igénylő problémája akad, jellemzően: pl. egy várandós kismamának panasza van: lehetőség van hétfőtől péntekig, reggeltől estig sos vizsgáltra érkezni. Köszönhetően az orvosok és asszisztensek közti kiváló kommunikációnak, mire beér a rendelőbe, kollégáink már minden szükséges információt megkaptak Önről és az állapotáról.

Elkötelezettek vagyunk a valódi gyógyítás mellett, hisszük, hogy minden ember egyedi eset, mindenki külön figyelmet igényel, személyre szóló megoldási javaslatokkal. Minden beteggel annyi időt kell tölteni, amennyit igényel, és segíteni őt saját szervezetének, állapotának, betegségének minél pontosabb megismerésében.

Ugyanakkor valljuk, hogy lejárt a köztünk élő polihisztorok ideje: az orvostudomány ma már olyan szerteágazó, hogy például nem elég egy nő életében egy nőgyógyász. Mert másnál szeretne szülni, más végzi az endometriózis műtét. Más végzi a genetikai ultrahangot és más a termékenységi kivizsgálást. Máshoz visszük a 12 éves serdülő kislányunkat és máshoz a hatvanas éveiben járó Édesanyánkat. Fontos, hogy Ön is ahhoz a specialistához kerüljön, aki a legnagyobb szaktudással bír az Ön problémájának megoldásában. Segítünk ebben!

Keressen minket bizalommal Budaörsön, Budapesten a Corvin Mozi mellett, Szolnok, és hamarosan a Pasaréten is!

 

Az L33 Medical magánrendelők felajánlásával értékes ellátáscsomagok kerülnek kisorsolásra a FoglaljOrvost 10 éves születésnapi nyereményjátékának keretében!

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük