A FoglaljOrvost csapata

Bizonyára már ismered weboldalunkat, sőt talán már használtad is! Találkozhattál már velünk Facebook-on, YouTube-on, vagy hírportálok cikkeiben, most azonban bemutatjuk magunkat is, mint a FoglaljOrvost időpontfoglaló portál mögött álló mozgatórugókat! 😊

Straub Fanni

Fanni 10 évvel ezelőtt alapította a FoglaljOrvost, mikor első kislányával volt várandós. A telefonos időpont foglalás nehézségei ösztönözték arra, hogy megoldást nyújtson azok számára, akik hozzá hasonlóan kényelmesen, bárhol és bármikor válogatnának az orvosok időpontjai közül.

Kezdetben tulajdonosi és ügyvezetői teendői mellett Fanni szinte minden munkakört betöltött, legyen szó akár a marketingről, vagy projektfelelősi és értékesítési feladatokról. Azóta a napi feladatok már a csapat kezébe kerültek, de Fanni továbbra is aktív szereplője a FoglaljOrvost mindennapjainak és bármely területnek szívesen segít.

Turóczi- Terge Anita

Anita 2016-ban csatlakozott a FoglaljOrvost-hoz, ekkor rajta – és Fannin, az alapítón – kívül további két munkatársa volt a cégnek. Anita elsődleges feladata a partnereinkkel való kapcsolattartás, de ennél jóval többet tesz: figyelmességének köszönhetően magánorvosaink lelkesen beszélnek vele bármilyen problémájukról, hiszen mindig javasol egy jó megoldást. A külső klinikarendszerekkel való összekapcsolódások elsőszámú felelőse is egyben, remek párost alkot fejlesztőnkkel, Bencével ebben a feladatban. A csapat legrégebbi tagjaként Anita kívülről tudja, egytől egyig partnereink igényeit, így a rendszerfejlesztést is támogatja hasznos ötleteivel.

Gothár Gergő

2019-ben Fanni úgy érezte, hogy a munkatársak és a FoglaljOrvost fejlesztésének koordinálását már másra bízná, ezért megkereste Gergőt, aki tavasszal csatlakozott is mint termékmenedzser és csapatvezető. Gergő a termék fejlesztése mellett a belső folyamatok optimalizálásával is foglalkozik és mindent megtesz azért, hogy a FoglaljOrvost a maximumot nyújtsa a partnereknek és a felhasználóknak egyaránt.

Molnár Noémi

Gergő érkezésével a fejlesztések terén nagyobb fokozatra kapcsolt a cég, így a márka megjelenésére, a partnerek és páciensek irányába történő kommunikációra is nagyobb hangsúly került. Így érkezett meg a FoglaljOrvost csapatába Noémi, aki a marketing aktivitások és együttműködések kezelése mellett besegít az újabbnál újabb funkciók kitalálásába és tesztelésébe is, ezzel is biztosítva, hogy a FoglaljOrvost felületén a felhasználói élmény a lehető legjobb legyen.

Horváth Péter

Nem sokkal Noémi érkezése után Peti is csatlakozott partnerkapcsolati munkatársként. A cég rohamos fejlődésével egyre nagyobb szükség volt Anita tehermentesítésére, hogy minden egyes magánorvos és magánklinikai kapcsolattartó kellő időt és figyelmet kaphasson, ha segítségre van szüksége. Peti gyorsan felvette a fonalat, segítette Anitát a kimutatások elkészítésében is, napjainkban pedig már ugyanakkora örömmel fordulnak partnereink hozzá is.

Sándor Bence

2020 elején a FoglaljOrvost dinamikus növekedése már igényelte, hogy a külső fejlesztő cég alkalmazása mellett saját fejlesztő is segítse a mindennapi működést, fejlődést. Bence rövid idő alatt átlátta a rendszert és amellett, hogy minden kérést gyorsan lefejleszt, folyamatosan gondolkozik a további lehetőségeken, hogy orvos és páciens felhasználóink mellett mi, a FoglaljOrvost munkatársai is a leghatékonyabban kezelhessük a rendszert.

Hauk Petra

Petra a turizmus területén szerzett nagy tapasztalatával és megannyi orvos ismerőssel érkezett a FoglaljOrvost-hoz tavaly szeptemberben. Bár elsődleges feladata az új partnerek felkeresése, nyitottságának és segítőkészségének köszönhetően a már leszerződött magánrendelők is szívesen keresik még kérdéseikkel, fordulnak hozzá tanácsért a még szebb eredmények elérése érdekében. Petra pedig bármikor rendelkezésükre áll, ezzel segítve Anita és Peti munkáját is.

Sárosiné Kincses Györgyi

Györgyi a csapat legfrissebb tagja, áprilistól erősíti a FoglaljOrvost a pénzügyek elsőszámú felelőseként. Bár a számok világában nem ismer tréfát, jókedvével pillanatok alatt beilleszkedett a cég mindennapjaiba.  A kollégák és a partnerek egyaránt bizalommal fordulnak hozzá a számlázást érintő kérdésekben, Györgyi pedig széleskörű szakértelmével készséggel segít.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük