Ki vagyok én? – Havasi Tünde

A FoglaljOrvost felületén szereplő Havasi Tünde tanácsadó szakpszichológus adott nekünk interjút. Havasi Tünde sokrétű ellátást nyújt pácienseinek, ugyanis gyermekekkel kapcsolatos nevelési kérdésekkel, párkapcsolati és életvezetési problémákkal foglalkozik, valamint munkahelyi konfliktusok kezelésében is jártas.

Havasi Tünde tanácsadó szakpszichológus

Miért választotta a pszichológusi pályát?

Mindig is szeretettel gondoltam az emberekre és már serdülőkoromban nagy hatással voltak rám az akkori nagy pszichológusok: Dr. Ranschburg Jenő, Popper Péter, Polcz Alain. Rengeteg könyvüket elolvastam és a gimnázium utolsó évében, mikor megláttam a felvételi tájékoztatóban, hogy az egyetemeken lehet pszichológiát is tanulni, a kérdés eldőlt. Több év tanulás után végül dolgoztam óvodában, tanulási képességet vizsgáló szakértői bizottságban, gyógypedagógiai iskolában, tartottam tréningeket is és jelenleg magánrendelés keretei között segítek a hozzám fordulóknak.

Miért választotta azt a szakterületet, amelyben praktizál?

Úgy gondolom, nagy szükség van a pszichológusokra a mindennapi helyzetekben is, mikor észséges emberek kerülnek szembe olyan nehéz helyzetekkel, bárkivel előforduló krízisekkel, negatív érzésekkel, az élethez tartozó konfliktusokkal és problémákkal, amelyek áttekintése és megoldása pszichológus segítségével gyakran egyszerűbbé válik.

Mi a pályájának eddigi legmeghatározóbb sikerélménye?

Amikor a tanácsadási folyamat során a kliensem eléri vágyott céljait, érzéseit.

Mit vár az idei évtől?

Az idei évben szeretnék továbbképzéseken részt venni.

Havasi Tünde a III. kerületi, Vörösvári út 23. címen található PszichoFészek Gyermek rendelőjében várja pácienseit.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük