Az év 5 csillagos orvosa: Dr. Zinner Balázs

Az év 5 csillagos orvosa 2020-ban Dr. Zinner Balázs lett. Az V. kerületben rendelő szülész-nőgyógyász szakorvos idén a legtöbb kiváló értékelést kapta a FoglaljOrvost oldalán, így a páciensek visszajelzése alapján díjaztuk figyelmességét és közlékenységét.

A díjat a FoglaljOrvost alapító ügyvezetője, Straub Fanni adta át az 5 csillagos orvosnak, a díjátadó keretében pedig megkérdeztük Dr. Zinner Balázst 2020-as tapasztalatairól és jövőbeli terveiről.

A FoglaljOrvost alapító ügyvezetője, Straub Fanni átadja a díjat az év 5 csillagos orvosának, Dr. Zinner Balázsnak

Gondolta volna, hogy Ön nyeri el a FoglaljOrvost idei Év Orvosa díját?

Reméltem, hogy a tavalyi év sikere után a szolgáltatások színvonalának további javítása az idei évben is hasonlóan kedvező fogadtatásra talál. Munkám során partnerként tekintek a pácinsekre és a legjobb tudásom szerint, lelkiismeretesen végzem a gyógyító tevékenységet. Őszintén gondolom, ennek is köszönhető a kölcsönös bizalom kialakulása köztem és a páciensek között. Igazán megtisztelő, ha erről pozitív visszacsatolás érkezik.

Hogyan értékeli az idei évet?

A mindannyiunk számára embert próbáló időszakban kisebb megingással, de tartósan sikerült a páciensek bizalmát megtartani, az újak számára pedig biztonságos, ugyanakkor elérhető szolgáltatást nyújtani.

Milyen szakmai tapasztalatokkal gazdagodott az évben?

Mind a diagnosztikában, mind az ambuláns ellátás területén sikerült a kitűzött célokat elérni. Fontos előrelépésnek tartom, hogy 2020-ra elértük, a nők egyre tudatosabban figyelnek az egészségükre. Az idei évben is nagy hangsúlyt helyezek a prevencióra és örömmel látom, hogy a pácienseim nem teherként tekintenek az éves cytológiai vizsgálatra.

Mit tervez jövőre?

Bár a lehetőségeink időben korlátozottak, de megpróbáljuk a betegforgalmat tovább bővíteni a megszokott minőség megtartása mellett. Valamint korszerűbb infrastruktúra bevezetése is a közeli tervek között szerepel. Szeretnék időt szakítani a szakmai továbbképzésre, ennek következtében a szakterületemen belül szélesebb körű szolgáltatásnyújtás a cél.

 

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük