Dr. Fog Dentál a FoglaljOrvost-on!

Fogászatunk, a Dr. Fog Dentál 30 éve működik, közel Miskolc város központjához, egy szájsebész fogszakorvossal és dentálhigiénikus fogászati asszisztenssel.

Dr. Suta István:

Több, mint 35 éves fogászati és több, mnt 20 éves szájsebészeti gyakorlattal vagyok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetei Oktató Kórház Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Osztályának főorvosa és a szóbanforgó rendelő szájsebész fogszakorvosa. A rendelőben dolgozik még egy dentálhigiénikus fogászati asszisztens, Molnárné Dobos Zsuzsanna.

Dr. Suta István fogorvos, szájsebész

Molnárné Dobos Zsuzsanna:

A 80-as évek végétől dolgozom fogászati asszisztensként. Fő feladatomnak tartom a bizalom kialakítása mellett azt, hogy a páciensek félelem nélkül vegyenek részt a fogászati beavatkozásokon és megfelelő információval legyenek ellátva, elégedetten távozzanak a rendelőből.

Magánrendelőnk felszereltsége megfelel az európai elvárásoknak, a fogászati és szájsebészeti ellátások minden feltétele biztosított. Fogászati röntgen, ultrahangos depurátor, lágylézer készülék, ózonterápiás készülék és rádiófrekvenciás készülék is segíti munkánkat. Rendelőnkben a szájsebészetnek külön rész került kialakításra.

Molnárné Dobos Zsuzsanna dentálhigiénikus fogászati asszisztens

Szolgáltatásaink:

Ingyenes diagnosztika

Implantológia

A foghiányok pótlásának legmodernebb megoldása az implantáció, azaz a fogbeültetés. Az implantátumokat titánból állítják elő. Az implantátumokat legkönnyebben úgy lehet elképzelni, mint egy mestergséges foggyökér, amelyet a fogorvos az álcsontba rögzít. Az implantátum fejrészére csontosodás után (6 hónap) hidat, koronát vagy műfogat rögzítünk.

Gyermekfogászat

A gyermekek fogainak rendszeress ellenőrzése már egészen kicsi – körülbelül 2-3 éves – kortól meghatározó a későbbi fogorvos-páciens kapcsolat szempontjából. A szűrővizsgálat alkalmával (melyre legalább évente kétszer szükséges elmenni), a gyermeknek nem lesz negatív tapasztalata és hozzászokik a rendelő környezetéhez.

Fogfehérítés

Fogfehérítés során az elszíneződések és színkülönbségek szüntethetők meg. A Dr. Fog Dental-ban egy fog fehérítését, valamint az egész fogsor fehérítését is el tudjuk végezni. Lehetőség van továbbá otthoni fogfehérítésre is.

Szájsebészet

Szájsebészeti részlegünkben gyökerek, bölcsességfogak szakszerű műtéti eltávolítása törtnik.

Terhesfogászat

A várandóság alatt a kismamák ínye megduzzadhat és vérzékennyé válhat a hormonháztartás jelentősg változása miatt, illetve a fogak is könnyebben romlanak. Éppen ezért kiemelten fontos a kismamák rendszeres fogászati szűrése és a helyes szájhigiénia betartása.

Gyökérkezelés / gyökértömés

Az elromlott fogakat, illetve a fogszuvasodás következtében kialakult betegségeket gyökérkezelésekkel tudjuk orvosolni, amely során feltárjuk a fogcsatorna rendszerét és végeredményként gyökértöméssel látjuk el. A fogak így menthetők, tömést lehet belehelyezni vagy felépíthetők és felhasználhatók fogpótlásokhoz.

Fogpótlás

Fogpótlás készítése során arra törekszünk, hogy az eredetihez hasonló fogművel pótoljuk a hiányzó és destruált fogakat. Az elszineződött, sokféle töméssel ellátott fogakra héjkerámia, továbbá koronák, hidak és kivehető fogpótlásra is van rendelőnkben lehetőség.

Ha fogászati kezelésre van szükséged, foglalj időpontot Dr. Suta Istvánhoz!

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük