Az év 5 csillagos rendelője: Uránia Medical Center

Az év 5 csillagos rendelője 2020-ban az Uránia Medical Center lett. A VIII. kerületben található rendelő kapta idén a legtöbb kiváló értékelést a FoglaljOrvost oldalán, melyben a páciensek az igényes környezet mellett a kedves személyzetet és a gördülékeny kiszolgálást dicsérték.

A díjat a FoglaljOrvost alapító ügyvezetője, Straub Fanni adta át az 5 csillagos rendelő fejlesztési vezetőjének, Tömösvári Noéminek. A díjátadó keretében pedig megkérdeztük az Uránia Medical Center munkatársait 2020-as tapasztalataikról és a rendelő jövőbeli terveiről.

Straub Fanni, a FoglaljOrvost alapító ügyvezetője átadja az év 5 csillagos rendelője díjat az Uránia Medical Center fejlesztési vezetőjének, Tömösvári Noéminek

Gondolták volna, hogy Önök nyerik el a FoglaljOrvost idei Év 5 csillagos rendelője díját?

Abszolút meglepetésként ért a hír, nem számítottunk rá, de annál büszkébbek vagyunk rá. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a pácienseink visszajelzéseit és igyekszünk tanulni belőlük. Megtisztelőnek tartjuk a bizalmat, amit akkor szavaznak nekünk, amikor az Uránia Medical Centerbe jönnek és igyekszünk ezt meghálálni a szolgáltatás során. Minden nap azért dolgozunk, hogy a hozzánk érkezők érezzék a törődést és azt, hogy jó kezekben vannak.

Hogyan értékelik az idei évet?

Nagyon mozgalmas és kihívásokkal teli volt az idei év. Egyrészről a rendelő folyamatosan bővült, másrészről a járvány is sok bizonytalanságot hozott. Ez a mostani elismerés megerősített minket abban, hogy jó úton haladunk.

Milyen szakmai tapasztalatokkal gazdagodtak az idei évben?

Rendelőnk a nőkre fókuszál, elsősorban nőgyógyászati vizsgálatra érkeznek hozzánk. Célunk, hogy barátságos légkör vegye körül pácienseinket. Azt tapasztaltuk, ha a beteg biztonságban érzi magát, sikerül egy kicsit feloldódnia, akkor sokkal könnyebben találunk megoldást a problémájára. Örömmel látjuk, hogy a betegek visszajelzései is ezt igazolják. Orvoshoz járni mindig hordoz magában egy kis kellemetlenséget, de ha ezen tudunk változtatni, akkor hiszem, hogy a nők általános egészségügyi állapota is javulhat.

Mit terveznek jövőre?

Legfontosabb célunk továbbra is az, hogy a hozzánk érkezők barátságos légkörben vigyázhassanak egészségükre. Ennek érdekében tovább bővül az Uránia Medical Center. Csapatunk újabb kiváló orvosokkal fog bővülni, a szolgáltatásaink köre szélesedik majd és fizikai értelemben is növekedni fogunk. Ez utóbbit azért is tartjuk fontosnak, hogy a jelenlegi elhúzódó járványügyi helyzetben is a szükséges távolságot biztosítani tudjuk a váróban.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük