Ki vagyok én? – Dr. Horváth Ilona Gyöngyi

A FoglaljOrvost oldalán megtalálható, kedvelt székesfehérvári pszichiáter, Dr. Horváth Ilona Gyöngyi válaszolt kérdéseinkre. Dr. Horváth Ilona Gyöngyi a pszichiátria szakterületen túl az addiktológia és neurológia területén is jártas, így sokrétű – több mint 30 éves – tapasztalata révén számtalan esetet tudott eredményesen gyógyítani. Tudj meg többet Dr. Horváth Ilona Gyöngyiről most!

[caption id="attachment_694" align="aligncenter" width="300"] Dr. Horváth Ilona Gyöngyi pszichiáter, addiktológus és neurológus szakorvos[/caption]

Miért választotta az orvosi pályát?

Szeretnék segíteni, hogy az emberek egészségesen, kiegyensúlyozottan éljenek.

Miért választotta azt a szakterületet, amelyben praktizál?

Az idegrendszer és az elme működése összetartozik, ezért mindkét szakból vizsgáztam. Az addiktológiai szak hozzátartozik a psychiátriához. Szakképesítést szereztem ebből is. Így teljes a kép ezen a területen.

Mi az orvosi pályájának eddigi legmeghatározóbb sikerélménye?

Minden egyes betegem állapotában gyógyulás, javulás mutatkozik, ennek örülök.

Mit vár az idei évtől?

Folyamatosan képzem magam. Használom az alternatív gyógyászatot is a gyógyítás során, a hatékonyabb kezelés érdekében.

Dr. Horváth Ilona Gyöngyi pszichiátriai magánrendelője Székesfehérváron a Gyümölcs utca 2. szám alatt várja a gyógyulni vágyókat.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

1 comment on “Ki vagyok én? – Dr. Horváth Ilona Gyöngyi

  1. Balogh Lászlóné

    November 24 én jártam nála. Kontroll papíron írta December 1-én hívjam fel, állapotom javult e. Ha esetleg nem tudná felvenni , vissza fog hívni. Azóta várom a hívást. Ma újra próbáltam, erre a recepción szóltak, legközelebb Január 11-én kezd. És addig a gyógyszerek el is fogynak. Na, akkor meglátja, milyen állapotban leszek. Véleményem, negatív . Máshoz menjetek.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük