Ki vagyok én? – Dr. Suta István

A FoglaljOrvost felületén szereplő népszerű fogorvossal és szájsebésszel, Dr. Suta Istvánnal készítettünk interjút. Dr. Suta István Miskolcon lévő magánrendelőjében látja el pácienseit, akik tapasztalataik alapján mindig pozitívan vélekednek róla. A doktor úr fogászati és szájsebészeti ellátás mellett igazságügyi orvosszakértőként is tevékenykedik. Ismerd meg Dr. Suta Istvánt!

[caption id="attachment_640" align="aligncenter" width="210"] Dr. Suta István fogorvos, szájsebész és igazságügyi orvosszakértő[/caption]

Miért választotta az orvosi pályát?

Szüleimtől örököltem a segítségnyújtás szeretetét és természetességét. Mindig érdekeltek a kihívások, ezek sikeres teljesítése a célom. Ezek éltetnek engem, ez a “doppingom”. A munkám a hobbim, a hobbim a munkám. Sikeresnek érzem magam.

Miért választotta azt a szakterületet, amelyben praktizál?

Szeretem a viszonylag gyors és kockázatmentes sikereket. Minden eset más és más, különleges feladat annak megoldása. Az emberek bizalmukkal tisztelnek meg, ennek megfelelni egész embert kívánnak. Ez a felelősség motivál.

Mi az orvosi pályájának eddigi legmeghatározóbb sikerélménye?

Sok beteg 20-25 év után keres fel ismét. Szájhagyomány útján terjed a hírem és ez az igazi sikerélmény. Munkásságom elismeréseként Semmelweis Ignác díjat kaptam 5 évvel ezelőtt. Szájsebészként egyéni élmény, hogy a nehéz műtétek után is szemembe néznek az emberek, illetve már messziről köszönnek.

Mit vár az idei évtől?

Lehetőségem szerint mindig továbbképzem magam (“a jó pap is holtig tanul”). A technika rohamos fejlődésével igyekszem lépést tartani, bár ez lehetetlen. Tanulni és dolgozni is együtt, kevés a 24 óra. Terveim: addig dolgozni, amíg nem hanyatlik a figyelmem.

Dr. Suta István fogászati rendelője Miskolcon, az Attila utca 3. 1/1. címen található, ahol várja meglévő és új pácienseit is egyaránt!

 

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük