Ki vagyok én? – Dr. Suta István

A FoglaljOrvost felületén szereplő népszerű fogorvossal és szájsebésszel, Dr. Suta Istvánnal készítettünk interjút. Dr. Suta István Miskolcon lévő magánrendelőjében látja el pácienseit, akik tapasztalataik alapján mindig pozitívan vélekednek róla. A doktor úr fogászati és szájsebészeti ellátás mellett igazságügyi orvosszakértőként is tevékenykedik. Ismerd meg Dr. Suta Istvánt!

Dr. Suta István fogorvos, szájsebész és igazságügyi orvosszakértő

Miért választotta az orvosi pályát?

Szüleimtől örököltem a segítségnyújtás szeretetét és természetességét. Mindig érdekeltek a kihívások, ezek sikeres teljesítése a célom. Ezek éltetnek engem, ez a “doppingom”. A munkám a hobbim, a hobbim a munkám. Sikeresnek érzem magam.

Miért választotta azt a szakterületet, amelyben praktizál?

Szeretem a viszonylag gyors és kockázatmentes sikereket. Minden eset más és más, különleges feladat annak megoldása. Az emberek bizalmukkal tisztelnek meg, ennek megfelelni egész embert kívánnak. Ez a felelősség motivál.

Mi az orvosi pályájának eddigi legmeghatározóbb sikerélménye?

Sok beteg 20-25 év után keres fel ismét. Szájhagyomány útján terjed a hírem és ez az igazi sikerélmény. Munkásságom elismeréseként Semmelweis Ignác díjat kaptam 5 évvel ezelőtt. Szájsebészként egyéni élmény, hogy a nehéz műtétek után is szemembe néznek az emberek, illetve már messziről köszönnek.

Mit vár az idei évtől?

Lehetőségem szerint mindig továbbképzem magam (“a jó pap is holtig tanul”). A technika rohamos fejlődésével igyekszem lépést tartani, bár ez lehetetlen. Tanulni és dolgozni is együtt, kevés a 24 óra. Terveim: addig dolgozni, amíg nem hanyatlik a figyelmem.

Dr. Suta István fogászati rendelője Miskolcon, az Attila utca 3. 1/1. címen található, ahol várja meglévő és új pácienseit is egyaránt!

 

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük