Dr. Takáts Béla a FoglaljOrvost-on!

Szabadulj meg az intim fájdalomtól! Dr. Takáts Béla nőgyógyász és fájdalomcsillapítási szakorvos segít természetes módszerrel kezelni a nőgyógyászati fájdalmat. Az intim terület fájdalmait sikeresen és elégedettségi garanciával gyógyítja.

Dr. Takáts Béla nőgyógyász, fájdalomcsillapítási szakorvos

A szexuális fájdalmak típusa:

-Vaginizmus

-Vulvodynia

-Húgycső, hüvely vagy szeméremtest  fájdalma

-Csikló, kis- és nagyajkak fájdalma

A doktor úr 18 kezelésből álló terápiája során a panasz gyorsan megszűnik! A fájdalmak kezelésére fizikális deszenzibilizáció kerül alkalmazásra, mely során módosul a fájdalomküszöb-a fájdalom elmúlik.

Hüvelyfolyás gyógyítása

A nehezen, vagy nem gyógyuló, folyton visszatérő, makacs  gyulladások, folyások is sikeresen  meggyógyíthatók. Alapos, a partnerre is kiterjesztett  laboratóriumi vizsgálatok után azok eredményére épített hatékony célzott gyógyszeres kezelés következik. A terápia eredményességét kontroll vizsgálattal ellenőrzik. A gyulladások által okozott és a folyást fenntartó méhnyak szövettani elváltozásai is műtét nélkül, eredményesen kezelhetők.  A pH rendezése pedig garantálja a tartós egészséget az intim területen.

További vizsgálatok

Dr. Takáts Béla fontosnak tartja a betegségmegelőzést, éppen ezért az általános nőgyógyászati állapotfelmérésen túl végez ultrahangot,  citológiai vizsgálatot, hüvelyváladék-tenyésztést, HPV- tipizálást, továbbá tumor marker, női hormon vizsgálatokat is. Foglalj időpontot most!

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük