Ki vagyok én? – Dr. Zinner Balázs

A FoglaljOrvost népszerű szülész-nőgyógyász szakorvosával, Dr. Zinner Balázzsal készítettünk interjút. Dr. Zinner Balázs a nőgyógyászati vizsgálatokon túl foglalkozik a várandósság ideje alatt fellépő komplikációk kezelésével, továbbá endokrinológiai problémák, meddőség hátterének kivizsgálásával is.

Dr. Zinner Balázs szülész-nőgyógyász szakorvos

Miért választotta az orvosi pályát?

A közvetlen emberi kapcsolatok kiépítése motivált, segítő szándék a páciensek teljes értékű, gondtalan életének elősegítése céljából. Nincs két egyforma ember, mindenkiben újabb és újabb kihívás van.

Miért választotta azt a szakterületet, amelyben praktizál?

A szülés, születés élményéhez semmi sem fogható. Aki egyszer átéli, soha nem fogja elfelejteni. Minden új élet nyomot hagy bennünk, akik segítünk, akik adják egyaránt.

Mi az orvosi pályájának eddigi legmeghatározóbb sikerélménye? 

Ha este számot vetek, és van legalább egy ember, akinek aznap segíthettem a gyógyulás útján, az már siker. Van kisebb, van nagyobb, egyaránt fontosak.

Mit vár az idei évtől? 

Fejleszteni magam, hogy minél több alternatívával szolgálhassak pácienseimnek a gyógyulás útján. Minél több család születésénél jelen lenni és tudásom legjavával hozzásegíteni őket életük legmeghatározóbb pillanatához.

Dr. Zinner Balázs magánrendelése Budapesten az V. kerületben, a Régiposta utca 2. VI/59. címen található, ahol várandós hölgyek mellett egyaránt várja az általános nőgyógyászati vizsgálatot igénylő pácienseket.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük