Hogyan tudsz videós vagy telefonos konzultációra időpontot foglalni?

Ha állapotod nem indokolja a személyes egészségügyi ellátást, foglalj online konzultációt! A FoglaljOrvost oldalán már több, mint 100 magánorvoshoz tudsz videós vagy telefonos konzultációra időpontot foglalni, amely segítségével nem kell ellátogatnod a rendelőbe, akár otthonod kényelméből tudsz egyeztetni a választott szakemberrel. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan tudsz videós vagy telefonos konzultáció szolgáltatást foglalni.

“A” megoldás: főoldali böngészés

Pontosan tudod, hogy milyen ellátásra van szükséged? Főoldali keresőnk segítségével válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szakembert!

1. Látogass el a https://foglaljorvost.hu/

2. Válaszd ki a kívánt szakterületet.

3. Válaszd ki, hogy telefonos vagy videós konzultációt keresel.

4. Nézd meg, hogy több megyében is elérhető-e az adott szakterületen a szolgáltatás! Ha igen, jelöld be a „Válassz megyét” lehetőséget, hiszen a távolság most nem akadály! Bármelyik magánorvoshoz tudsz foglalni.

5. Kattints az „Orvost keresek!” gombra.

A következő oldalon azon orvosok listáját fogod látni, akik a kiválasztott szakterületen dolgoznak és biztosítják a telefonos vagy videós konzultációt.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legszimpatikusabb időpontot, belépni fiókodba és véglegesíteni a foglalást!

 

“B” megoldás: videós és telefonos konzultáció gyűjtőoldal

Kíváncsi vagy, mely magánklinikákon elérhető a videós vagy telefonos konzultáció? Böngéssz a https://foglaljorvost.hu/videos-telefonos-online-konzultacio/ oldalon, szűrj akár szakterületre és csak videós vagy telefonos konzultációra, majd foglalj időpontot tetszés szerint!

1. Kattints arra a klinikára, amelyik felkeltette az érdeklődésed.

2. A klinika adatlapján válaszd ki a számodra szükséges szakterületet.

3. Nézd meg, hogy a kiválasztott szakterületen elérhető-e a videós vagy telefonos konzultáció, majd válaszd is ki.

Most már csak azokat az orvosokat látod, akik az adott szakterületen végeznek gyógyító munkát és a kiválasztott konzultációtípust is biztosítják! Ha foglalni szeretnél válaszd ki a neked legkedvesebb szakembert és időpontot, lépj be fiókodba és véglegesítsd a foglalást!

Nincs még FoglaljOrvost fiókod? Regisztrálj MOST!

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük