Uránia Medical Center a FoglaljOrvost-on!

Az Uránia Medical Center – Női Egészségközpontunk a belváros szívében található, 2019 szeptembere óta várjuk pácienseinket széles körű, egyre bővülő szolgáltatásainkkal.

Rendelőnkben kitűnő orvosok, asszisztensek, szülésznők és garantált pozitív légkör fogad mindenkit, minden hétköznapon. Szeretnénk kiemelni, hogy rendelőnk már nem „csak” női egészségközpontként funkcionál, a nyitás óta számos szolgáltatással bővült az általunk nyújtott ellátások listája.

Széles körű laborszolgáltatással várjuk a pácienseinket, amelyet általunk összeállított komplex csomagokban, vagy bármilyen egyéni kérés szerint teljesítünk. Az széles körű vérvizsgálatok sora mellett mikrobiológiai vizsgálatokra, valamint Koronavírus gyorsteszt, PCR, és antitest szerológiai vizsgálat elvégzésére is lehetőség van.

Rendelőnkben kilenc kiváló szülész-nőgyógyász szakorvos rendel, női- és férfi orvosok egyaránt, hogy minden Páciensünk megtalálhassa a számára legszimpatikusabbat. A várandós gondozás és a nőgyógyászati vizsgálatok/szűrések mellett rendelőnkben magzati genetikai ultrahang, valamint az ezt kiegészítő kombinált tesztek elvégzésére is lehetőséget nyújtunk, valamint spirál felhelyezést, virtuális méhtükrözést és petevezeték átjárhatósági vizsgálatokat is végzünk. Bátran fordulhatnak hozzánk Pácienseink fogamzásgátlási javaslatokért, valamint szülésfelkészítő tanácsadásért is.

Belgyógyászati szolgáltatásunk keretében egy endokrinológus, belgyógyász szakorvos vár bárkit, bármilyen-, a szakterülethez kapcsolódó panasszal. Pácienseink kényelme érdekében a diagnosztikához esetlegesen szükséges laborvizsgálatok mind elvégezhetőek rendelőnkben.

Az Urania Medical Centerben bőrgyógyászati ambuláns szolgáltatást is nyújtunk.

A FoglaljOrvost 10 éves évfordulójának alkalmából meghirdetett nyereményjáték keretében 1 db rákszűréssel kombinált nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat, 1 db belgyógyászati, valamint 1 db endokrinológiai szakorvosi vizsgálat kerül kisorsolásra. Ezeket a vizsgálatokat végző orvost a szerencsés maga választhatja ki, e-mailben és telefonon keresztül is készséggel segítünk bármilyen kérdés esetén.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük