Ki vagyok én? – Dr. Findt Mónika

A FoglaljOrvost felületén szereplő Dr. Findt Mónika nőgyógyásszal készítettünk interjút. Dr. Findt Mónika általános nőgyógyászati vizsgálaton túl foglalkozik fertőző betegségek kezelésével, és vállal várandós gondozást is.

Dr. Findt Mónika nőgyógyász szakorvos

Miért választotta az orvosi pályát? 

A beteg embereken való segítés vágya már kora gyermekkorom óta bennem van. A betegségek sok mindenre felhívják figyelmünkről és megtanítanak. Ez egy nagy titok. Feltárni az ismeretlent úgy, hogy végül az ember visszanyerje egészségét, igazi kihívás.

Miért választotta azt a szakterületet, amelyben praktizál?

Nőként és anyaként át tudom érezni a hölgyek problémáit, valamint a várandóság csodálatos időszakának változásait. Egészségünk megőrzése fontos. A rendszeres ellenőrzésben való segítés szintén feladatunk. Keressenek bátran minket.

Mi az orvosi pályájának eddigi legmeghatározóbb sikerélménye? 

Legmeghatározóbb sikerélményem orvosi pályám során az volt, hogy francia kormányösztöndíjasként betekinthettem és részt vehettem más ország szülészetének mindennapjaiba. Szemléletünk tágul, ha ugyanazt a dolgot más oldalról vagy más aspektusból láthatunk

Mit vár az idei évtől?

Szakmai célom, hogy ismereteimet, gyakorlatomat úgy tudjam bővíteni, hogy az a páciensek javára váljon. Új technikák jelennek meg, a tudomány gyorsan fejlődik. Szeretnék úgy talpon maradni a sok változás közepette, hogy a legfontosabb az emberek segítése maradjon.

Dr. Findt Mónika Budapesten a Budai Corvin Orvosi Rendelőben, az I. kerületben Corvin tér 2. címen várja pácienseit.

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük