Keltex-Med a FoglaljOrvost-on!

Több, mint 20 éve működő rendelőintézetünkben elsősorban foglalkozás- egészségügyi szakellátással foglalkozunk. Az egészségügyi szolgáltatások széles skáláját kínáljuk az egyszeri alkalmassági vizsgálattól a teljes körű foglalkozás egészségügyi ellátásig és a munkavédelmi tanácsadásig. Ügyfeleinket igyekszünk kényelmes körülmények között, lehetőleg várakozás mentesen, magas színvonalon kiszolgálni.

A foglalkozás- egészségügyi szolgáltatások mellett megtalálható nálunk néhány egyéb, korszerűen felszerelt szakorvosi magánrendelő:

– belgyógyászat

– kardiológia

– labor

– hallásvizsgálat

A járvány időszakában elérhetőek a COVID 19 szűrésre alkalmazható tesztek teljeskörű palettája. A COVID 19 járvány hazánkat is nagy kihívások elé állította. A pandémiás időszak elhúzódása egyre nagyobb terhet jelent a hazai vállalkozásoknak. Amíg hazánkban az átoltottság el nem éri a megfelelő szintet a korlátozások fenntartása kulcsfontosságú. Fontos viszont szem ellőtt tartani a vállalkozások működő képességének fenntarthatóságát. A Keltexmed Egészségügyi Szolgáltató Kft. az elmúlt évben nagy figyelmet fordított arra, hogy a partnereiknek a megfelelő, szakmai támogatást nyújtsa.

A Covid-19 járvány aktuális fázisához igazodva bővítjük szolgáltatásainkat

 

Több szűrőcsapatunk is rendelkezésre áll mind a tömeges gyorsteszt szűrés lefolytatására mind a PCR, PCR + Influenza A, B, Antigén gyorsteszt és Szerológia gyorsteszt, valamint a COVID IgM / IgG laborteszt elvégzésére. A tesztek elvégzését egészségügyi végzettséggel rendelkező munkatársaink végzik, szoros orvosi felügyelet mellett, megfelelő védőfelszerelésben a prevenciós előírások maximális betartásával.

Mintavételi eszközről gondoskodunk, illetve a feldolgozáshoz szükséges laboratóriumi háttérrel rendelkezünk. A teszt elvégzésekor GDPR-nyilatkozat aláírása történik meg minden dolgozó részéről, azzal a tartalommal, hogy a teszt eredményét a Keltexmed Egészségügyi szolgáltató Kft., mind a hatósággal, mind a munkáltatóval közölheti. A GDPR-nyilatkozatra kézzel kerül felvezetésre az eredmény. Az eredményről a dolgozó igazolást kap gyorsteszt esetén helyszínen, PCR, PCR + Influenza A, B esetében pedig a kiértékelést végző laboratóriumtól Pozitív eredmény esetében az aktuális lakó-vagy munkahelyen érvényes szabályozás szerint kell a dolgozónak eljárnia, munkáltató közvetlen helyi képviselője is értesítésre kerül a hatóságok mellett.

Választható tesztek, illetve rövid ismertetőjük:

COVID-19 diagnosztika

SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat vénás vérből

Vírus fertőzés során többféle ellenanyag termelődése figyelhető meg a szervezetünkben. Az IgG antitestek megjelenése a fertőzés után 7-15 nappal várható. A SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat indikációi:

– Lezajlott-e a fertőzés?

– Az oltás után megjelentek-e szervezetünkben a specifikus antitestek?

– Szükséges az „oltási útlevél” kiváltásához?

A SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálattal kimutatható, hogy az illető már legalább 2-3 hete átesett-e a fertőzésen. Az oltást követően a mintavétel javasolt időpont a második oltás utáni 7. napon.

Komplex labor csomag a Covid 19 fertőzés kockázatra

Laborcsomagunkban a D- vitamin, Cinkszintjének vizsgálata mellett a Covid 19 specifikus IgG vizsgálattal a már lezajlott vírusfertőzés kimutatására, az aktív specifikus immunvédelem meglétére is fény derül.

Kérje egyedi árajánlatunkat!

 

Időpontot foglalok magánorvoshoz!
Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük